1.200 persones participen en el Carnaval infantil

En un dia esplèndid, una dotzena de comparses han sortit al carrer per fer de la desfilada infantil de Terrassa tot un èxit. Amb molta gresca i diversió mil dues-centes persones s’han disfressat per posar ritme i color als carrers de la ciutat. A diferència del concurs de comparses d’adults, a l’infantil no s’escull el millor grup, sinó els set millors de la festa.

Enguany el jurat ha triat l’AFA Santa Teresa de Jesús per “l’Olympic Games”, l’AMPA Karmel pel “Karmeltoltes”, l’AFA escola Enxaneta per “A l’Enxaneta tanquem l’aixeta”, l’AFA Escola El Cim per “La ciutat del Cim-ema”, l’AFA La Roda per “Rodafantasmes”, l’AMPA Salesianes per “Una escola d’un altre planeta” i l’AFA Serra de l’Obac per “La Tribu del Serra”.

La cercavila s’ha iniciat a la Rambla d’Egara i ha acabat a la Plaça Nova on ha seguit l’animació amb la Karla amb K i el DJ Àlex Marteen, qui ha estat el pregoner del carnaval d’enguany.

I una altra diferència amb el carnaval d’adults és el procediment a l’hora d’escollir la comparsa que s’encarregarà l’any vivent de llegir el pregó de Carnaval. A l’infantil va per sorteig i si aquest any ha anat a càrrec de l’escola El Cim, l’any que ve serà l’Enxaneta.

Des de l’organització de la Mascarada fan una crida perquè la resta d’escoles de la ciutat s’impliquin en el carnaval i de cara a les pròximes edicions participin amb disfresses, comparses i carrosses per fer encara més gran el Carnaval de Terrassa.