10 terrassencs al Campionat d’Europa d’hoquei herba d’Amsterdam

Fred Soyez, seleccionador nacional absolut masculí d’hoquei herba, ha donat a conèixer, en un comunicat, la llista dels 18 convocats per disputar  el Campionat d’Europa. La competició tindrà lloc a Amsterdam, Holanda, del 19 al 27 d’agost.

De la llista de 18 jugadors elaborada per Fred Soyez, 10 són terrassencs. La delegació egarenca està encapçalada per l’Atlètic, amb 4 jugadors : Ignasi Torras, Marc Calzada, Joan Tarrés i Marc Sallés. D’altra banda, l’Egara aporta 3 seleccionats: Marc García-Chicote, Quico Cortés i Pau Quemada.

Els altres components egarencs són Sergi Enrique, del Júnior, Pepe Romeu, del Leuven belga, i Xavi Lleonart, que jugarà aquesta temporada al Blomendaal holandès.

L’expedició viatjarà a la capital holandesa, el proper dimarts 15 d’agost. Abans de començar la competició oficial, però, els #RedSticks disputaran un partit de preparació davant la selecció d’Anglaterra,

Els rivals de la selecció espanyola durant la fase de classificació són  Holanda, Àustria  i Bèlgica.  Els partits contra aquestes seleccions es disputaran  el 19, 21 i 23 d’agost, respectivament.