10 tions amagats a la comarca

El Consell Comarcal del Vallès Occidental convida la ciutadania a trobar 10 tions «amagats» a diferents espais de la comarca. Els pròxims dies de festa pot ser un bon moment per descobrir la comarca i alguns dels seus punts més emblemàtics. Per això el Consell Comarcal proposa una activitat nadalenca per incentivar el turisme de proximitat i la descoberta del ric patrimoni natural i cultural.

El repte que proposa la institució comarcal és trobar 10 tions i alhora gaudir de la comarca. Una activitat per fer amb família i que permet descobrir indrets desconeguts i l’entorn dels amagatalls dels tions. Per participar-hi cal estar atent a les xarxes socials #10TionsAmagatsalVallès de Viu el Vallès(@viuelvalles).

A Instagram, Facebook i Twitter s’aniran donant les pistes per trobar els tions durant les properes setmanes, fins que es trobin els 10 exemplars. També es pot seguir la campanya a través del hashtag #10TionsAmagatsalVallès. Les pistes es començaran a llançar a partir del dimecres 6 de desembre.

Cada tió porta una etiqueta amb un codi QR que redirigeix a la pàgina web de Viu el Vallès, on es proposen altres espais a visitar propers a l’indret on es trobi amagat el tió. El codi també desvetlla una sorpresa per a qui trobi el tió. Les persones que trobin els tions se’ls podran endur a casa com a record i també podran publicar la fotografia de la troballa per tal que es comparteixi des de les xarxes comarcals.