11 persones s’incorporen al Consell Comarcal en el marc del programa Treball i Formació

Aquest dilluns han començat a treballar al Consell Comarcal 11 persones que fins ara estaven a l’atur. Ho fan en el marc del programa Treball i Formació de la Generalitat, que té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur. Amb aquesta iniciativa és pretén que puguin adquirir una experiència laboral i competències professionals a través de la formació, facilitant així una posterior inserció al mercat de treball.

Els contractes tenen una durada d’un any i incorporen també  60 hores de formació en temes transversals. El programa està cofinançat pel Fons social Europeu. Al llarg de la seva estada al Consell Comarcal les persones contractades realitzaran dues accions formatives transversals de formació per l’ocupació.

El 2022 s’adreça a dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, persones més grans de 45 anys i 52 anys, a més de persones aturades de llarga durada. 

Les persones contractades faran funcions de reforç i suport a accions de millora de procediments i serveis des de l’àmbit administratiu (3 persones).  Altres faran uncions tècniques específiques en àmbits especialitzats (6 persones), tasques de manteniment i millora d’edificis i instal·lacions (1 persona). Per últim, una persona realitzarà funcions de reforç i suport a accions de difusió i sensibilització en malbaratament alimentari.