12 centres organitzaran activitats i visites guiades en la segona edició de ‘L’escola amb la Seu d’Ègara’

El 18 d’abril tindrà lloc la 2a Jornada jornada de ‘L’escola amb la Seu d’Ègara’, una iniciativa que pretén involucrar les escoles de la ciutat amb la candidatura d’aquest monument a Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Aquest dia el conjunt serà l’escenari de diverses activitats culturals dirigides pels mateixos infants i obertes a tota la ciutadania: visites guiades, concerts, exposicions, actuacions de cultura popular i fins i tot la venda de productes artesans per cooperatives escolars. Aquest any hi participen 12 centres: Escola El Cim, Vedruna Vall, Escola Tecnos, Petit Estel – La Nova, Escola La Roda, Escola Bisbat D’Ègara, Nova Electra, Escola Salvador Vinyals, Escola Pia Terrassa, Escola Ramon Pont, Creixen Terrassa i Escola Sant Josep. L’alumnat del Vedruna Vall ha estat l’encarregat de dissenyar el cartell de la Jornada i preparar les visites guiades.

230328 Presentació L'escola Amb La Seu 1

Aquest és el segon any que s’organitzen aquestes jornades amb l’objectiu d’impulsar la candidatura de la Seu d’Ègara a Patrimoni Mundial. Un dels requisits de la UNESCO és la implicació ciutadana amb el monument.

La Jornada ‘L’Escola amb la Seu d’Ègara’ també té l’objectiu de donar visibilitat, fomentar la identitat local i facilitar la comunicació intergeneracional.

230328 Presentació L'escola Amb La Seu 3

Fotos: Ajuntament de Terrassa