15 propostes musicals a la sisena edició de l’Espai Vapor del 30 de juny al 2 de juliol

L’Espai Vapor arriba aquest 2017 a la sisena edició, pendent com sempre de les noves tendències musicals del panorama actual, i ho fa programant 15 propostes entre el 30 de juny i el 2 de juliol.

Durant tres dies, l’escenari de la plaça del Vapor Ventalló, en el marc de la Festa Major de Terrassa, acollirà actuacions de grups que ja han assolit cert prestigi musical i també determinades iniciatives locals que comencen a despuntar, totes elles en l’escena independent.

El cartell de la cita musical s’ha fet públic amb la publicació d’un vídeo a les xarxes i que protagonitza l’artista terrassenc Joan Carles Ciurana, més conegut com a Matraca.

La programació arrencarà divendres amb el pop sorollós d’UNIVERS, per donar pas a la foscor de KOKOSHCA i, més tard, a l’electrònica d’ANÍMIC. Després serà el torn dels ritmes canaris de EL GUINCHO. Acabarà la jornada l’habitual sessió dels locals WOOLY BULLY djs.

Dissabte serà el torn dels terrassencs NICE PLACE, als que seguiran a l’escenari de la plaça del Vapor Ventalló el duet rock CALA VENTO. Més tard seran els madrilenys BAYWAVES els que actuaran por acostar al públic el seu psycho-pop àcid i acolorit. Aquests sons es transformaran en pop electrònic i house amb els bascos WAS. La nit es tancarà amb la sessió del productor barceloní BEGUN.

I diumenge serà un dia amb segell 100% local amb les actuacions del trio HOLY WILDERS, el pop-rock alternatiu de L’EXÈRCIT D’ISLÀNDIA i l’energia i el color de PANTALEÓ. La música per ballar la posaran NONIMAGE i la sessió de KERMIT THE FROG + ORANGE Dj.

L’Espai Vapor compta amb una programació artística a càrrec de l’entitat Indirecte mentre que la producció va a càrrec de l’Ajuntament de Terrassa.