150 infants s’apropen al món de les arts escèniques amb el projecte Terrassa Street Art

Un total de 150 nens i nenes d’entre 6 i 12 anys de diferents barris de la ciutat participen en la tercera edició del projecte d’art comunitari Terrassa Street Art. L’objectiu d’aquesta iniciativa és utilitzar l’art com a eina d’integració i cohesió social, i fomentar la vivència artística i la participació.

Aquest projecte és una coproducció entre el servei municipal de cultura, que hi aporta 10.000 euros, i Barcelona Clàssic Concert. També compta amb la participació d’altres professionals i artistes locals com Sílvia Bartés, Josep Jarque i Merche Handrich. Un dels seus valors és que és un projecte a mida dels participants i que es va definint segons la seva implicació i evolució.

Terrassa Street Art consisteix en la realització d’una vintena de tallers gratuïts durant els mesos de març i abril. En aquestes sessions es treballen disciplines com el cant coral, les arts escèniques, la dansa i les arts visuals. Es fan en equipaments municipals als diferents districtes amb la voluntat de portar la cultura a tots els punts del territori.

El projecte finalitzarà amb la producció d’un espectacle participatiu, la cantata “Solitud vermella”, de Joan Martínez Colàs, director artístic de Barcelona Clàssic Concert. Serà el proper 20 d’abril a l’Auditori Municipal.