150 palistes participen al 5è Torneig Solidari Laia Mira

Les instal·lacions del CN Terrassa van acollir el 5è Torneig Solidari Laia Mira, que es va crear en memòria de l’exjugadora i sòcia de l’entitat. Durant els cinc dies de la competició, gairebé 150 palistes dividits en 70 parelles van passar per les pistes de l’Àrea Olímpica. Tots van poder gaudir del pàdel i col·laborar amb aquesta causa solidària.

Tanmateix, la recaptació total servirà per fer aportacions directes per a la compra de dispositius que ajudin a evitar la pèrdua de cabells de les persones que fan sessions de quimioteràpia.

Guanyadors

Les finals del torneig, dividit en tres categories, es van disputar dissabte. En Segona Femenina, Patricia Amate i Dolores Matarín es van fer amb el triomf. Toni Sánchez i Dani Rico van guanyar en l’apartat masculí de Segona. En Tercera Femenina, victòria per a la parella formada per Emma Font i Susanna Rodríguez. Finalment en la categoria Mixte, títols per a Carme Ferrer i Juan Molina, en Primera, Laura Molina i Venancio Lozano, en Segona, i Gemma Ingerto i Jan Vallès, en Tercera.

Més enllà de la recaptació de les inscripcions, moltes persones van visitar el torneig, van comprar marxandatge i van fer donacions per a l’associació La Vida és Xula. La competició va comptar amb un gran ambient festiu, amb sessions de DJ.