16a Qlectiva: cinc artistes terrassenques en una exposició efímera sobre la moda de baix cost

El veritable cost de la moda de baix cost. Aquest ha estat el tema de l’última exposició col·lectiva organitzada pel Centre de Creació El Corralito aquest 2019. Cinc artistes provinents del món de la moda han presentat diverses creacions amb una mateixa meta: fer reflexionar el visitant sobre l’impacte econòmic, social i mediambiental de la indústria tèxtil actual, el que es coneix com el fast fashion. Paral·lelament a l’exposició, els organitzadors també han habilitat una petita fira de moda artesanal on es podien adquirir peces realitzades per les mateixes artistes seguint tendències sostenibles com l’upcycling.

Aquesta col·lectiva impulsada per El Corralito ha estat, però, una exposició fugaç: només l’han poguda visitar els qui ho han fet durant la tarda de dissabte. El motiu, que l’espai expositiu és la Villa del Sol, el taller d’una de les artistes. Per això, des del Centre de Creació han decidit donar-li continuïtat a la xarxa.

Sota el títol de “Qlectiva”, El Corralito organitza periòdicament a la ciutat exposicions itinerants per tal de promocionar els joves artistes contemporanis terrassencs. La de la Villa del Sol ha estat ja la 16a d’aquestes mostres.