Foto Programa 180º La Xarxa

‘180º’ arriba a Canal Terrassa a partir del 3 d’octubre

El proper dilluns 3 d’octubre La Xarxa estrenarà l’emissió de ‘180º’, un programa que comptarà amb la participació de 36 televisions locals, entre elles, Canal Terrassa.

El programa ‘180º’ explica històries que passen arreu de Catalunya, cada dia, de dilluns a divendres, de 19.30h a 20h, a la teva televisió local. Les connexions en directe, l’actualitat i la utilització del sistema MOJO (Mobile Journalism) centren l’elaboració de l’espai.

La periodista Laura Ribes serà l’encarregada, des dels estudis de Barcelona, d’anar donant pas als diferents equips de les 36 televisions locals que hi participen. D’aquesta manera, s’oferirà a l’espectador una mirada de 180 graus a temes normalment relacionats amb l’actualitat, que protagonitzen veïnats d’arreu de Catalunya.

Les connexions en directe seran el fil conductor del programa. Els equips de les televisions locals desplegats per la geografia catalana explicaran allò que passa i què és important en el seu propi territori. L’objectiu és ser un programa amb connexions territorials en directe, però sense deixar de banda temes destacats de la informació diària.