21 restaurants de Terrassa i comarca oferiran menús de caça i bolet

Mongetes del ganxet amb bolets de temporada i butifarra de senglar. Cua de bou amb bolets. Minestra de rovellons, moniato, espinacs i tomàquet escalivat. O croquetes de bolets amb formatge parmesà. Són només algunes de les gustoses propostes que formen part de l’oferta culinària del programa Tardor de Caça i Bolets 2018. Una iniciativa que arriba enguany a la seva vintena edició envoltada, això sí, tant de les millors flaires del bosc com del clima polític del moment.

Del 3 al 26 de novembre, un total de 21 establiments de la zona oferiran menús gastronòmics inspirats en la cuina de temporada. A més a més, els participants d’aquestes degustacions es podran beneficiar d’interessants descomptes relacionats amb l’oferta turística i cultural de la ciutat. En el mateix acte s’hi ha presentat la dotzena edició de la Fira del Bolet de l’Eix Comercial de Sant Pere. El proper dissabte 4 de novembre la plaça del Triomf i els carrers del seu entorn s’ompliran de parades de temàtica micològica. La Fira també comptarà amb una aula de cuina, sessions de consulta amb boletaires experts, un tast de vins i maridatge, tallers infantils i una àmplia oferta de food-trucks.

Com és habitual, l’acte de presentació ha finalitzat amb la degustació de tapes d’alguns dels restaurants participants en les jornades gastronòmiques. Un servei que ha anat a càrrec dels alumnes d’Hostaleria de l’Institut Cavall Bernat.