21a edició de la fira Vallès Motor aquest cap de setmana al recinte firal

La fira Vallès Motor celebrarà aquest cap de setmana la seva 21ª edició. Serà al Recinte Firal, des de divendres 20 i fins diumenge 22 d’abril.

El certamen del vehicle d’ocasió, amb una llarga trajectòria al sector, aplegarà marques de renom i una gran oferta de vehicles de segona mà, seminous i de quilòmetre 0, de totes les gammes i de concessionaris de Terrassa i de les poblacions properes. A més, en aquesta ocasió, l’oferta s’amplia amb vehicles industrials i motocicletes.

La fira permet a les empreses generar un gran nombre de contactes i possibles vendes. A més, el públic interessat comptarà amb l’assessorament professional de les diferents marques i la possibilitat de provar el cotxe abans de comprar-lo. Els expositors confirmats aquest any són 11.

Tots els vehicles compten amb les màximes garanties i estàndards de qualitat: certificat de quilometratge, manteniment i revisions al dia i ofertes de finançament.

A més, els expositors participants oferiran promocions especials amb motiu del saló, amb descomptes i preus especials.

Vallès Motor es pot visitar al Recinte Firal en horari de matí, d’11 a 14.30, divendres, dissabte i diumenge. A la tarda, estarà obert de 4 a 8, excepte diumenge, que tancarà a les 7. L’entrada és gratuïta.