23 de juny i 4 de setembre, dies per gaudir del nudisme a la piscina municipal de La Maurina

Terrassa disposarà de dos dies de bany nudista. Seran el dia previ  a l’inici de la temporada de bany, el 23 de juny, i el següent al dia de tancament, el 4 de setembre. El lloc triat és la piscina de La Maurina perquè garanteix certes condicions de privacitat, lluny de mirades curioses.

Aquest és l’acord al que han arribat la CUP i l’equip de govern després que el ple aprovés fa un any una proposta del grup municipal sobre aquest tema. No s’obliga ningú a anar despullat però sí que es garanteix que pugui fer-ho qui ho vulgui. Per als cupaires, es tracta d’ampliar drets de la ciutadania i de trencar estereotips sobre el cos humà.

La CUP valora positivament la mesura però lamenta que no se cenyeixi al que es va aprovar en ple, que era un franja de dues hores un dia a la setmana al llarg de la temporada. A més, la formació lamenta que, durant les negociacions, es volgués relegar la franja naturista fora de l’horari habitual de les piscines.  Amb tot, es felicita per aquesta prova pilot i espera que s’ampliï en properes edicions.

La mesura impulsada per la CUP a Terrassa vol seguir el camí ja iniciat a les piscinas Bernat Picornell a Barcelona i d’Artxanda a Bilbao.