23 equips informàtics participen en un concurs de programació al Nicolau Copèrnic

El grup informàtic “Vitamina B”, de l’Institut de Sabadell, guanya la novena edició del concurs de Programació Informàtica de Catalunya per a alumnes de Formació Professional, ProgramaMe. El segon guanyador ha estat l’equip de l’Institut de Girona Montilivi, mentre que el tercer classificat ha estat l’Institut Sa Palomera de Blanes.

Després de dos anys, l’Institut Nicolau Copèrnic ha tornat a acollir aquest dijous una sessió maratoniana del concurs amb 23 equips de tot Catalunya, un dels quals hi ha participat per via telemàtica. ProgramaMe és una competició de programació informàtica a nivell espanyol per a alumnes de cicles formatius i patrocinat per empreses del sector. Aquest any l’Institut Nicolau Copèrnic ha estat la seu regional.

En el concurs també s’ha premiat a l’Institut del Pla de l’Estany per haver estat el més ràpid en resoldre un problema. El premi al millor professor entre els 10 participants ha estat per a Marc Albareda de l’Institut de Sabadell. A l’acte també s’ha reconegut a Jordi Prol, del mateix Nicolau Copèrnic, per haver dissenyat el logotip del certamen. Els guanyadors aniran al concurs nacional que es farà al mes de juny.