24 treballs es projecten a la 2a Mostra de cinema fet a les aules

Primera sessió al Cinema Catalunya del festival Terrassa Fem Cinema. 2a Mostra de Cinema fet a les aules. Un projecte del Terrassa City of Film i de la Unesco per promoure la producció audiovisual entre l’alumnat dels primers cicles. Aquest dijous, l’Escola l’Avet s’ha alçat com la principal guanyadora en la categoria d’alumnes de 5è de Primària i fins a 1r d’ESO.

El premi Terrassa Film Lab a la milllor producció ha estat per a No quiero ayuda. Mentre que el Terrassa Fem Cinema al millor guió ha estat per al treball El reflejo de Emma. Totes dues propostes amb missatge sobre problemàtiques que es viuen a les aules. L’Escola Ramón y Cajal, per la seva banda, ha obtingut dues mencions especials ex aequo per la interpretació en els curtmetratges Kawaakar i Out.

El Terrassa Fem Cinema és una proposta de Terrassa Unesco Ciutat del Cinema per potenciar la vessant formativa en el món audiovisual. En la segona i última sessió d’aquest divendres, el Festival projectarà 11 treballs més dins les categories d’alumnes de 2n fins a 4t d’ESO i de Batxillerat.

Alumnes de l’Institut de Matadepera, l’IES Terrassa, el Cavall Bernat, el Pere Viver, l’Institut Jaume Cabré i Creixen Terrassa presentaran els seus treballs. En total, a la segona edició del festival Terrassa Fem Cinema s’hi han presentat 24 projectes audiovisuals fets per uns 200 alumnes participants, de 9 centres d’ensenyament de la ciutat.