25 treballs audiovisuals d’alumnes de la ciutat a la 4a Mostra de Cinema fet a les aules

Aquest dimecres s’ha celebrat al Cinema Catalunya la primera sessió dedicada als alumnes de Primària de ‘Terrassa fem cinema! 4a Mostra de Cinema fet a les aules’. Un programa educatiu organitzat per Terrassa UNESCO City of Film per reforçar el coneixement i la narració audiovisual i despertar futures professions per a la indústria del cinema.

El Premi Film Lab a la millor producció ha estat pel curt Coses de Nenes de l’Escola l’Avet. El Premi City of Film al millor guió se l’ha emportat Tremolors de l’Escola Marià Galí. El jurat ha decidit atorgar una menció especial a la interpretació per Paco de l’Escola Ramon y Cajal i una altra per la temàtica de valor social a l’escola l’Avet per La Diferència.

En aquesta edició de la Mostra de Cinema fet a les aules hi han participat més de 300 alumnes de 3 escoles i 5 instituts de la ciutat que han presentat un total de 25 obres audiovisuals. Durant tot el matí de demà dijous es podran veure els curtmetratges fets pels estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que, com avui, també es projectaran al Cinema Catalunya.