250 joves de sis casals d’estiu van al Cinema Catalunya a veure ‘Maléfica’

Prop de 250 nois i noies de sis casals d’estiu s’han aplegat al Cinema Catalunya per mirar junts la pel·lícula Malèfica de Disney. Es tracta d’una nova iniciativa de la Regidoria de Joventut i Lleure Infantil per fomentar el Cinema Catalunya, molts cops desconegut pels joves que més aviat freqüenten els cinemes de Parc Vallès.

A banda de la regidoria i del mateix Catalunya també col·labora en la proposta el Consell de Joves de Terrassa, que es fa càrrec del cost de la projecció del film. Al final, cada usuari del casal només paga el preu simbòlic d’un euro.

Els esplais que han assistit a la projecció de “Maléfica” són els de Can Palet, La Fàbrica, Tremola, Bon Aire, Ca n’Aurell i el Grup de Colònies de Ca n’Anglada.

Tot i la bona acollida de la iniciativa la sala no s’ha omplert perquè molts casals ja tenen programades, de fa mesos, algunes activitats fora dels seus espais com l’estada a la piscina. La satisfacció dels joves fa preveure que aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut i Lleure Infantil tindrà continuïtat.