29 persones contractades per l’Ajuntament dins del Programa Treball i Formació

Aquestes són les 29 persones que han estat contractades per l’Ajuntament en la desena edició del programa Treball i Formació.

Al llarg d’aquesta dècada gairebé un miler de persones han participat en aquesta iniciativa que busca obrir les portes del món laboral a col·lectius que tenen dificultats afegides.

Per això, se’ls ofereix formació, cursos de català, acompanyament i un contracte laboral d’un any de durada.

Faran tasques administratives, de conserge, de mediació, de traducció, de dinamització d’entitats, de peó de logística, de periodista o d’auxiliar tècnic audiovisual, en diferents serveis o empreses municipals.

En aquesta edició, el programa està format per 4 línies: 10 persones han estat contractades a través de la línia trans; 3, són joves tutelats o ex-tutelats, 8 persones provenen d’Ucraïna i 8 més són migrades en situació administrativa irregular.

Per primera vegada s’oferia línia trans i Terrassa és un dels 5 municipis de Catalunya que l’ha programat. També és un dels 3 que tenen programa per a les persones provinents d’Ucraïna.

Aquesta edició té un cost de més de 987 mil euros. La gran majoria, 875 mil euros els aporta el Servei d’Ocupació de Catalunya i la resta (més de 112 mil euros) l’Ajuntament.

Treball I Formació 2 Treball I Formació 1