3.000 alumnes han après música amb 10 anys de Projectes Musicals a les escoles

Màxima expectació a l’entrada de l’Auditori aquest dimarts al matí. Una llarga cua de mares i pares esperen per veure els seus fills i filles en concert. És el que ha organitzat l’Escola Municipal de Música – Conservatori per tancar un nou curs de Projectes Musicals a les escoles, en el que professors especialitzats ensenyen a alumnes de primària a tocar un instrument. Ho fan amb sessions setmanals a les mateixes aules de l’escola. Els primers en obrir foc ha estat els de l’Escola El Vallès, que han interpretat tres cançons amb ukelele. Entre tocar la flauta dolça o l’ukelele, la canalla ho té clar.

Una de les escoles que ha debutat aquest any en aquest projecte és l’Escola Roser Capdevila, que ha treballat instruments de vent després que s’haguessin descartat un temps per la pandèmia. Projectes Musicals a les escoles compleix aquest curs 10 anys, durant els quals hi han passat 2.912 alumnes.

En aquest curs hi han participat set escoles en les que s’ha ensenyat a tocar el violí, l’ukelele, la guitarra, el teclat i metalls.

 Projectes Musicals a les escoles

 Projectes Musicals a les escoles