30 anys de la Nova Jazz Cava amb una Jam Session i tres concerts

La història de la Nova Jazz Cava s’estrenava un 26 de febrer de 1994 amb un petit acte inaugural a càrrec del pianista Tete Montoliu, Terrassa Swing Reunion i Jai Jazz Band. 30 anys després, l’emblemàtica sala s’ha convertit en tota una referència a la ciutat, esdevenint la seu del Festival de Jazz i de la temporada regular. Des d’aleshores, més de 5.000 concerts han omplert de música i ritme la Nova Jazz Cava.

A banda de la Jam Session d’avui mateix liderada pel jove saxofonista Roc Rodríguez sota el nom de Roc and The Supremacy of Sensibility, Jazz Terrassa ha preparat un cap de setmana amb 3 concerts commemoratius per celebrar l’efemèride.

La cantant i coach vocal Atenea Carter serà l’encarregada de començar amb el primer concert immediatament demà, divendres 23 de febrer, amb un repertori de peces de Nina Simone acompanyada pel Groove Collective.

Dissabte a partir de les 22.00h serà el torn dels dos concerts restants. El primer lloc serà per al talent i la joventut de la pedrera musical, representada per Jan Julià Grup, que portarà un tribut a la música de Roy Hargrove, un dels trompetistes de capçalera i Premi Jazzterrasman del festival egarenc.

Els seguirà el torn dels més veterans en una producció especial de Jazz Terrassa. Cinc de Jazz encarna l’essència dels impulsors i pioners del jazz a Terrassa (Josep Ma. Farràs i Adrià Font) acompanyats de músics de les generacions posteriors que s’han consolidat en l’escena del jazz amb els seus propis projectes.

Per a més informació i compra d’entrades, visiteu el següent enllaç: Informació i entrades