316 activitats en la Festa Major de Terrassa 2017, del 30 de juny al 5 de juliol

Del 30 de juny al 5 de juliol Terrassa celebrarà la Festa Major 2017. Aquest divendres s’ha fet públic el programa que compta amb 316 activitats, una vintena més que l’any passat. L’acte s’ha fet al Parc de Vallparadís amb representants de tots els que fan possible la festa i també amb l’actuació d’alguns protagonistes, com Doctor Prats.

Com sempre, el gran pes recau en la cultura, amb gran importància de la vessant tradicional i dels concerts, però també hi pren protagonisme l’esport, els actes adreçats als més menuts i les propostes més innovadores. En definitiva, una programació que vol recollir tots els estils per poder arribar a  tots els públics i integrar totes les sensibilitats.

La Festa Major 2017 se suma als actes de commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics i es podrà tornar a veure l’espectacle ‘Laberint d’Arcàdia’. Aquest any també hi haurà una nova figura del bestiari local, l’Àliga de Terrassa. I a la Festa Major Infantil la novetat serà la incorporació d’una cercavila. La plaça del Rector Homs s’afegeix als espais de la festa amb concerts d’òpera i clàssica. Pel que fa al Jove, es trasllada al Torrent de la Font d’en Sagrera, en un espai més ampli i atractiu que ha de permetre la participació de més gent i més entitats.

El pressupost de la Festa Major de Terrassa 2017 es manté com el de l’any passat. És de 415.000€. 35.000€ els aporten els patrocinadors.