32 empreses i serveis turístics de la comarca reconeguts pel seu compromís per la sostenibilitat

Un total de 32 establiments de la comarca de l’àmbit turístic han obtingut el distintiu “Compromís per la Sostenibilitat de Biosphere” que gestiona el Consell Comarcal del Vallès Occidental. De fet aquesta mateixa institució també s’ha afegit enguany a a llita d’entitats reconegudes. El 2020 van ser 26 empreses i el 2019, un total de 20.

El distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), que pretén expandir la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. La seva principal finalitat és implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística.

Les empreses i serveis turístics adherits al “Compromís per la Sostenibilitat Biosphere” reben formació, assistència tècnica individualitzada i assisteixen a tallers per tal de poder obtenir a final d’any aquest distintiu que acredita una gestió responsable i la seva aposta per la sostenibilitat. Abans, però, les empreses han de passar una avaluació.