Marta Marrero pàdel

La número 1 del pàdel mundial, Marta Marrero, visita el CN Terrassa

Aquest dissabte el CN Terrassa rebrà una convidada il·lustre. La número 1 del pàdel mundial, la canària Marta Marrero, visitarà les instal·lacions de l’Àrea Olímpica i protagonitzarà una jornada d’exhibició que es perllongarà durant bona part del matí.

L’esdeveniment arrencarà a les 10.15h amb partits amb nens. Posteriorment, a les 11.00h, seran els adults els que podran jugar amb la millor jugadora de pàdel de l’actualitat. La vetllada clourà a les 12.00h amb un partit d’exhibició, que aplegarà Marrero, el coordinador de la secció de pàdel del club, Jordi Vila, i dos jugadors que disputen partits del Circuit Català d’un perfil diferent, Raúl Martínez, un jugador veterà, amb llarga trajectòria, que ocupa el número 64 del rànquing català, i la jove promesa Enric Batalla, número 85 del rànquing català.

En paral·lel a aquest acte, a les 11.45h, els diferents equips del club que participen en les competicions interclubs es faran la foto oficial de la temporada.

Set títols del World Padel Tour 2016

Marta Marrero i Alejandra Salazar van arribar al número u del rànquing després de completar l’any 2016 una temporada extraordinària, durant la qual van sumar set títols, fita que les va conduir a destronar les germanes Sánchez Alayeto. En el seu segon any com a parella, Marrero i Salazar van vèncer els darrers cinc tornejos puntuables del calendari, una ratxa de triomfs impressionant durant la qual no van cedir cap set davant les seves rivals.

En reconeixement als seus èxits, el passat 22 de març, la canària i la madrilenya van recollir el Premi a la Millor Parella Femenina en la Gala de Presentació del Circuit World Padel Tour 2017.