El Xics’n’roll torna diumenge a Faktoria amb un tribut a Amy Winehouse

El cicle Xics’n’roll de les Cases de la Música torna aquest diumenge a la Sala Faktoria d’Arts. A les 11:30 actuaran The Amy’s Soul.

The Amy ‘s Soul és un tribut a Amy Winehouse nascut a Barcelona amb el propòsit de transmetre, d’una manera fidel i respectuosa, l’essència que Amy expressava en cada directe. La banda ret homenatge a un dels concerts més representatius de l’artista, el directe al Shepherds Bush Empire de Londres (2007).

Respectant el show original, The Amy ‘s Soul compta amb deu músics que reprodueixen acuradament els arranjaments i melodies de la gira, així com la posada en escena, la il·luminació i el so.

El repertori inclou les setze cançons del concert, i cinc cançons més que formen part del seu llegat i que solia interpretar en els primers anys de la seva carrera.

Xics’n roll és un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.