38.514 persones van agafar algun dels trenets que van circular per Nadal

38.514 persones van fer un trajecte aquest Nadal en algun dels deu trenets que van circular pel centre i per tots els districtes de la ciutat durant aquestes festes de desembre. Aquesta és una de les dades que s’han exposat en el balanç en xifres que aquest dimecres s’ha fet en la Comissió de Promoció Econòmica i Educació, prèvia al Ple Municipal.

També s’han comptabilitzat les més de 23.000 persones que van participar en els espectacles itinerants del centre de la ciutat o en alguna de les activitats que es van fer al Passeig, a la Casa Museu Alegre de Sagrera o a la Torre del Palau.

Pel què fa a la plaça Nova que aquest any no comptava amb la pista de gel, més de 8.500 persones van passar a veure el Caga Tió Gegant i els tallers i espectacles però sobretot destaca l’assistència al concert del grup musical Doctor Prats. Menys assistència va experimentar el Jardí Màgic del Pare Nöel que per primera vegada es feia al Parc de Sant Jordi i que va comptar amb 2.552 visites.

Totes aquestes activitats van estar participades amb un 33 per cent amb les associacions o entitats comercials de cada zona. Finalment la campanya Terrassa val molt que venia vals a meitat de preu per fer compres en els comerços de la ciutat, va emetre 57.600 vals que van adquirir 8.124 compradors que van gastar en algun dels 253 comerços repartits per tota la ciutat.

Un èxit de promoció del comerç local, segons l’Ajuntament, que es vol repetir en una nova campanya similar a la primavera. D’altra banda els serveis municipals d’Educació, Ocupació i Joventut ja té a punt una nova edició del Terrassa Tria Futur, una fira d’orientació formativa i professional per a joves a partir dels 16 anys que es farà els dies 6 i 7 de març al recinte firal.