39 denúncies el cap de setmana per incomplir les restriccions per contenir la Covid-19

Aquest cap de setmana, la Policia Municipal ha interposat un total de 39 denúncies per incompliment de les restriccions per contenir la covid-19. Del total de denúncies, 16 es van interposar divendres a tres persones que circulaven per la via pública sense dur la mascareta posada, dues per incompliment del confinament nocturn, tres al propietari d’un establiment de restauració i a dos clients que hi havia a l’interior, per realitzar servei a les 17.50 h, horari no permès, i vuit més a un grup de persones que es trobaven a la Bòbila Segués, a les 20.25 h, per comportaments incívics, reunides en un grup de més de sis persones, sense dur la mascareta i embrutant la via pública.

Dissabte es van interposar sis denúncies, cinc van ser per no respectar el toc de queda i una per a una persona que no duia la mascareta posada a la via pública. Per últim, diumenge es van interposar un total de 17 denúncies: una per incomplir el confinament municipal sense causa justificada, una altra a una persona que circulava pel carrer sense dur la mascareta posada, quatre per incomplir el toc de queda, dos a establiments de restauració que no complien les mesures de seguretat imposades per la Covid-19, i nou al propietari i als vuit clients d’un establiment del carrer de Blasco de Garay, amb el carrer de Ramon Llull, per incomplir l’horari permès de servei de taula, ja que s’estava servint consumició a les 19.40 h.

Altres actuacions
D’altra banda la Policia Municipal també ha denunciat aquest cap de setmana un conductor per utilitzar una targeta d’aparcament de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda de forma fraudulenta. La targeta era d’un familiar que en aquell moment no era amb ell.

La policia va denunciar divendres un altre conductor per conduir amb un permís no vàlid a l’avinguda del Vallès i un motorista que circulava sense assegurança, sense carnet i sense ITV.

Un conductor va ser detingut en un control de pas al comprovar que estava en cerca i captura per un delicte de seguretat del trànsit.