Signatures 30

4.000 signatures per municipalitzar el Servei d’Atenció Domiciliària

A poques hores de la seva participació en el Ple de divendres, les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària, el SAD, presenten 4.000 signatures a l’Ajuntament per a la municipalització del servei. Les treballadores denuncien unes dures condicions de treball que consideren es dignificaran si l’Ajuntament es fa càrrec de la gestió de l’empresa.

Reclamen unes condicions de treball dignes per oferir un tracte humà adequat a les persones usuàries. Una gestió que eviti l’enriquiment dels gestors privats a costa dels treballadors, diuen. Per això i a banda d’haver presentat aquest dijous les signatures, demà tenen previst assistir en l’apartat de Participació Ciutadana del Ple municipal, per exposar la seva problemàtica als regidors electes.

Les treballadores consideren que la proximitat amb les eleccions municipals pot sensibilitzar als partits polítics dels quals fins ara no han rebut el suport necessari, ni han sabut trobar solucions als seus problemes laborals. Consideren que la gestió pública és l’única via per dignificar el servei i rebutgen que es faci negoci amb el benestar de les persones.

Signatures 30