4.288 estudiants del Vallès Occidental faran la selectivitat el 4, 5 i 6 de juny

Falten molts pocs dies perquè comenci la selectivitat. Les proves d’aquest any es faran del 4 al 6 de juny. Seran molt semblants a les dels anys anteriors, amb petits canvis per adaptar-se al nou currículum de batxillerat. A la comarca s’hi han matriculat 4.288 estudiants.

La novetat d’aquests exàmens de selectivitat és la reintroducció d’història de la filosofia com a matèria comuna, permetent que l’alumnat pugui triar entre història o història de la filosofia en la fase general.

Les altres matèries comunes obligatòries inclouen llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, i llengua estrangera.

Hi haurà tres noves matèries de modalitat. Per a l’alumnat que ha cursat el batxillerat general, s’introdueixen les ciències generals, mentre que per a l’alumnat del batxillerat artístic en la via de música i arts escèniques, s’afegeixen anàlisi musical i arts escèniques

Per tercer any consecutiu, el nombre d’estudiants que es presenten és rècord, amb 42.535 inscrits, 816 més que l’any passat.

Els resultats es publicaran el 19 de juny. La preinscripció universitària serà del 4 al 28 de juny, i el 10 de juliol es donarà a conèixer la primera assignació de places.

4.288 estudiants del Vallès Occidental faran la selectivitat