4/4 Gats, Gafieira Miúda i 4 Against The Blues, aquesta setmana a la Jazz Cava

La programació d’estiu de la Nova Jazz Cava continua aquesta setmana amb la Jam Session de 4/4 Gats aquest dijous 8 de juliol a les 21h, amb Xavier Figuerola com a saxo tenor, Dani Rambla al piano, Pep Coca al contrabaix i Oriol Cot a la bateria.
Divendres serà el torn de la música brasilera de Gafieria Miúda amb un concert de Jazz a la Fresca al pati de la Jazz Cava a les 22h. Gafieira és un lloc, un comportament, un vestuari, un ball popular, un estil de samba que toca una orquestra. Com a estil de ball, la història de la gafieira es barreja en certa manera amb el ball de saló al Brasil i és el difusor de diversos tipus de danses de parella. Com a concepte musical, les orquestres gafieira han originat una branca de la samba coneguda com a “gafieira samba” influenciada per la música llatina i nord-americana que s’havia difós al Brasil durant la postguerra.
I dissabte a les 22h arriben el 4 Against The Blues amb el seu funk-blues al Jazz a la Fresca al Pati de la Nova Jazz Cava. Hi actuaran la cantant Mar López, Roger Félez a la guitarra, Àlex Andreu com a baix elèctric i Vicenç Millo a la bateria.