40 treballs a la final dels Premis Noves i Nous Professionals

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Educació, Joan Salvador, i la regidora d’Ocupació i presidenta del Consell de la Formació Professional de Terrassa, Montserrat Caupena, han assistit aquest dijous al matí a la reunió del jurat de la 18a edició dels Premis Noves i Nous Professionals. El jurat s’ha reunit a la seu de la patronal Cecot per escollir els treballs guanyadors. Aquest curs s’han presentat un total de 137 treballs. 40 han passat a la final, seleccionats pel jurat, que compta amb representants de totes les entitats del grup impulsor.

El tinent d’alcalde i la regidora han agraït als membres del jurat el seu temps i la seva dedicació valorant els treballs presentats a aquest premi convocat per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa. Compta amb la col·laboració de la Cecot, la Cambra de Comerç de Terrassa, el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i els sindicats CCOO i UGT.

L’objectiu d’aquests premis és motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat que està cursant Cicles Formatius (CF) de qualsevol família professional, així com els Programes de Formació i Inserció (PFI). I ho fa mitjançant el reconeixement públic dels projectes de fi d’estudis (treballs de síntesi a Grau Mitjà i projectes a Grau Superior), siguin individuals o col·lectius. La dotació econòmica dels premis és de 9.000 euros. L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dia 20 de juny.

Fotos: Ajuntament de Terrassa