45 nens i nenes participen fins divendres en el Primer Campus Internacional de Futbol Vicky Losada

45 nens i nenes participen des d’aquest dimecres i fins divendres al campus Internacional de Futbol Vicky Losada. És la primera edició d’aquest curs intensiu que ha organitzat la capitana terrassenca del Futbol Club Barcelona i que té una perspectiva força global: es fan exercicis en què la llengua vehicular és l’anglès, un idioma necessari per aquelles jugadores de talent que decideixen marxar a altres països on el futbol femení és més reconegut que aquí.

Una altre de les idees de Losada en aquest campus és fer equips mixtes. La terrassenca, quan despuntava al Can Parellada, va haver de jugar en equips de nois i els equips mixtes només els va veure en altres països.

Al campus, que té lloc a l’Estadi Olímpic, s’hi han apuntat nens i nenes de Terrassa, però també de fora, del Barça, l’Espanyol, de Teruel, les Canàries i fins i tot un d’Itàlia. Tot plegat ha fet que el nivell hagi estat realment alt.

El Campus Internacional Vicky Losada té com a estrelles convidades la portera de l’Arsenal Ladies Emma Byrne i el nou flamant fitxatge del Barça, l’holandesa Lieke Martens, darrera guanyadora del premi The Best.