46.000 euros, rècord de recaptació en la novena edició del Hockey Solidari

La novena edició del Torneig Hockey Solidari al Club Egara ha aconseguit un nou rècord de participació, amb més de 1.300 inscrits, i de recaptació, amb més de 46.000 euros, superant així la xifra de l’any passat. L’associació ha recaptat fons aquest cap de setmana a través de diferents activitats a favor de projectes focalitzats en joves i nens realitzats per Creu Roja, Esplai La Fàbrica, Esplai Guadalhorce, La Causa Nostra i Associació Alba. Una causa solidària on els infants són els protagonistes i els quatre clubs de la ciutat deixen a part la rivalitat per jugar junts.

Durant tota el dia s’ha pogut gaudir d’activitats com l’hoquei, el tennis, el pàdel, el golf i molts més. Com a novetat d’aquest any s’ha inclòs el bridge, el ioga, el tennis adaptat, el zumba family i la categoria mixta de pàdel. Ha estat una edició de rècord de participants, en un torneig que ja està consolidat a la ciutat de Terrassa.

A l’acte central del torneig a més de participar-hi les autoritats i representants de l’hoquei hi ha hagut la presència de l’equip femení d’hoquei que va guanyar la medalla d’or a les olimpíades del 92.