Propers concerts al Nova Jazz Cava

Aquesta setmana actuaran diferents artistes i agrupacions a la sala de concerts del Nova Jazz Cava, a Terrassa.

Els esdeveniments començaràn demà dimecres 16 d’octubre a les 22 h, amb el ball social de Lindy Hop, que serà gratuït pels socis i sòcies de Terrassahoppers, Jazz Terrassa i Els Amics de les Arts.

Dijous a les 22 h hi haurà la Jam Session gratuïta de Mireia Vidal Grup, format per Mireia Vidal (trompeta), Toño Peña (piano), David Zeiler (contrabaix) i Joaquim Cubero (bateria).

Holger Scheidt’s Quartet farà un concert el divendre a les 22:30, en el que tocaran els temes del seu nou álbum, “Schwimmende Elefante”, que elogia elements aliens, gravetat i levitació. El quartet alemany liderat pel contrabaixista Holger Scheidt està format per tres veus, trompeta, saxo tenor i baix i bateria.

La Jazz Ensemble “The Walkin’ Dads” tocarà el dissabte a les 22:30. El quintet vallesà tocarà temes de jazz modern de músics com Gerry Mulligan o Horace Silver amb un trombó i un saxo alt com a front line, amb arranjaments originals de John DuBuclet.

El Nova Jazz Cava acabarà la setmana amb el concert de El Petit de Cal Eril, que serà el diumenge a les 20 h. El grup liderat pel músic de Segarra Joan Pons (veu i guitarra) i format per Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria) i Jordi Matas (guitarra de dotze cordes i teclats), presentarà les cançons del seu nou i tercer disc “Energia fosca”