5 euros al dia per aparcar l’autocaravana a Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa crearà 20 places d’aparcament per a autocaravanes, amb un preu d’estacionament de 5 euros per dia. És la mesura que l’Ajuntament portarà a terme per regular l’aparcament d’aquest tipus de vehicle a la ciutat.

Actualment només hi ha dues zones habilitades: a Sant Pere, al carrer Arquitecte Puig i Cadafalch, i a darrera de l’Estadi Olímpic. Ara se n’afegirà una de nova, a l’aparcament dels Jutjats. En total hi haurà 20 places que, en un futur, es podrien acondicionar amb serveis, com un desguàs. S’espera que estiguin operatives a partir del mes de juny, amb l’inici de l’estiu. El pagament de la tarifa es podrà fer mitjançant l’app Blinkay o parquímetres.

Les noves places als Jutjats concorden més amb l’opinió d’alguns veïns de l’Àrea Olímpica, que creuen que l’estacionament d’aquests vehicles s’hauria de regular a les afores de la ciutat i que, a més, treuen places d’aparcament a una zona de molta afluència de cotxes. A l’altre cantó hi ha els propietaris d’autocaravanes, encantats amb l’augment de l’oferta.

Els darrers temps s’ha posat de manifest una demanda creixent de places d’aparcament específiques per a les autocaravanes, i alhora la necessitat de regular els espais on poden estacionar durant un cert període de temps. Quan es registra una major demanda és a l’estiu.

5 euros al dia per aparcar autocaravanes a Terrassa