Foto Programa 30 Plus Consell Comarcal

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus

Una cinquantena de persones majors de 30 anys del Vallès Occidental han trobat feina (entre octubre de 2022 i març de 2023) gràcies al programa 30 Plus, adreçat a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada. El Consell Comarcal del Vallès Occidental impulsa la setena edició d’aquest projecte, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

Els participants se’ls proporcionen recursos, formació i competències necessàries per ocupar un lloc de treball en una empresa de la comarca. Les persones contractades han realitzat una acció formativa de 20 hores per optimitzar la seva adaptació i ajust al lloc de feina.

En paral·lel, les 41 empreses contractants han comptat amb una subvenció econòmica equivalent al salari mínim professional durant els mesos de contracte i proporcional a la jornada laboral realitzada, establint un mínim de 6 i un màxim de 9 mesos de contracte per una jornada mínima de 20 hores setmanals. Així, la quantia màxima d’ajut a les empreses podia arribar a un import de 10.421,28€ corresponent a 9 mesos de contracte i jornada completa de 40 hores setmanals.