Foto Comiat Residents

50 residents finalitzen formació a Mútua Terrassa

Un total de 50 residents acaben el seu període de formació a Mútua Terrassa. Aquest migdia s’ha celebrat l’acte de comiat dels residents que aquest any finalitzen el seu període formatiu a l’entitat sanitària. Un any més l’organització ha anat a càrrec del Departament de Docència de l’Àmbit de Servei Assistencial.

Els professionals encarregats d’acomiadar-los han estat la Dra. Teresa Clanchet, directora assistencial de l’Àmbit Ambulatori de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT), el Dr. José Antonio Monreal, director assistencial de l’Àmbit de Salut Mental de la FAMT, el Sr. Miguel Ángel Molina, director d’Infermeria de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT), el Dr. Baltasar Sánchez, cap d’Estudis de Formació Sanitària Especialitzada de l’HUMT i la Dra. Montse Llordés, cap d’Estudis de la Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària de MútuaTerrassa.

Amb l’objectiu d’agraïr la seva tasca i d’acomiadar la cinquantena de residents que han finalitzat el període formatiu a l’entitat, companys d’altres anys de residència i de diverses especialitats -Medicina Interna, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Intensiva i Anestesiologia i Reanimació- han pronunciat unes paraules de comiat.

Com a cloenda s’han lliurat els diplomes acreditatius dels residents de formació Sanitària Especialitzada – així com d’una orla amb els companys i tutors de promoció-. Els encarregats de fer-ho han estat el Dr. Sánchez i la Dra. Llordés. També Engracia Coll, presidenta de la Subcomissió Docent d’Infermeria de MútuaTerrassa, i Maite Pallarés, presidenta de la subcomissió Docent d’Infermeria de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària de MútuaTerrassa.