Incendi Ricard Caro 2

6 persones ferides i 36 desallotjades en l’incendi d’un habitatge a causa d’una espelma

El 112 ha informat aquest dimarts a les 00.17h d’un incendi en un habitatge ubicat al carrer de Ricardo Caro, número 22, al barri de Plaça Catalunya – Escola Industrial. Fins al lloc s’hi han dirigit vuit dotacions de Bombers, el SEM i cinc dotacions de la Policia Municipal. Els agents han tallat la circulació del carrer i han accedit a l’edifici. Han desallotjat les 36 persones que es trobaven dins. Mentrestant, miraven d’apaivagar el foc amb els extintors de l’escala de la comunitat i els dels vehicles patrulla.

Els Bombers han sufocat l’incendi, que s’havia iniciat a causa d’unes espelmes enceses que havien caigut en un matalàs d’un dels habitatges del tercer pis. Els Bombers també han realitzat la ventilació interior de tota l’escala i han accedit a tots els habitatges per poder obrir les finestres i ventilar-los.

Han hagut de ser assistides pel SEM un total de 17 persones, sis de les quals han hagut de ser traslladades a l’Hospital de Terrassa. Entre elles hi ha una dona embarassada i un nadó que es trobava a l’últim pis de l’habitatge i ha hagut de ser rescatat a través de la teulada. També han hagut de ser assistits diversos agents de la Policia per inhalació de fum. Un per un possible esquinç al turmell mentre es trobava a l’interior de l’habitatge. A les 1.34h s’ha restablert la circulació del trànsit i s’ha acompanyat als veïns i veïnes als seus edificis, un cop comprovat que podien passar la nit sense risc.

Incendi Ricard Caro 2

Façana de l’edifici afectat. El foc es va iniciar al 3r pis a causa d’unes espelmes