67 ballarines i ballarins d’arreu del món participen en una audició del Ballet de Catalunya

Unes 200 ballarines i ballarins de diferents parts del món s’han inscrit en l’audició que el Ballet de Catalunya celebra aquest dilluns i dimarts al Centre Cultural per cobrir les 20 places vacants que actualment té la companyia. Cinc són per a professionals i una quinzena, per al Grup Trainee.

Una primera selecció segons el seu currículum ha reduït el número fins a 67 que, en diverses classes, han de demostrar la seva vàlua.

El Ballet de Catalunya participarà a la Gala Ibstage amb estrelles internacionals, primeres figures de la dansa i un cos de ball format per més de 100 ballarins.

La nova companyia, amb residència al Centre Cultural, fa un any que camina i ha estrenat tres produccions a Terrassa. En aquesta nova temporada ja en té 4 de previstes: ‘Don Quixot’, ‘El Trencanous’, la nova creació de Remi Wortmeyer ‘La ballarina de Picasso’ i un nou Triple Bill amb coreògrafs catalans.

A la tardor, també començarà a caminar la nova acadèmia vinculada al Ballet de Catalunya. Una quarantena de nens i nenes d’entre 5 i 14 anys ja han mostrat el seu interès per iniciar-se en el món de la dansa.