220202 68 Noves Places Aparcament Av Vallès 1

68 noves places d’aparcament nocturn a l’avinguda del Vallès

A partir d’aquest dimecres, entre les 20 h i les 8 h, es podrà estacionar a l’avinguda del Vallès, en el tram comprés entre els carrer de la Mola i el pont de Béjar, en sentit de circulació sud. Aquesta actuació, emmarcada en el Pla de millora i pacificació del trànsit al barri de Sant Llorenç, permetrà guanyar 68 noves places d’estacionament gratuït a la via pública. La possibilitat d’estacionar s’ha marcat amb senyals de trànsit verticals entre ambdós carrers.

Aquesta iniciativa forma part dels projectes previstos als barris de Can Palet, Roc Blanc i Sant Llorenç per pacificar el trànsit i millorar la seguretat viària. En tots els casos, l’Ajuntament treballat conjuntament amb les respectives associacions veïnals els projectes, que es poden consultar a https://www.terrassa.cat/actualitat-mobilitat.

Pel que fa al barri de Sant Llorenç, les propostes plantejaven actuacions per prevenir l’accidentalitat, guanyar espai per a les persones vianants i ampliar l’oferta d’aparcament, que és la que s’habilita a partir d’aquest dimecres.