7 egarenques integren la llista de les RedSticks per disputar el IV Nacions i preparar l’Europeu

Del 6 al 9 d’agost l’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer acollirà el 4 Nacions tant en categoria masculina com en femenina, torneig commemoratiu del 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i que servirà a les dues seleccions espanyoles per preparar l’Europeu d’Amsterdam.

El seleccionador femení, Adrian Lock, ha facilitat una llista de 20 jugadores per a la concentració que tindrà lloc a Terrassa a partir de dijous. De les convocades, 7 són egarenques: Carola Salvatella, del Club Egara, Júlia Pons, del CD Terrassa, Marta Grau i Carlota Petchamé, del Júnior FC, Marta Segú, del RC Polo, Maria Tost, del Mannheimer alemany, i Berta Bonastre, del Braxgata de Bèlgica.

El combinat de Lock, que ve de guanyar els tres partits jugats contra la República Txeca en un stage realitzat a Madrid, debutarà al 4 Nacions contra Alemanya el diumenge 6 d’agost. Un dia més tard es veurà les cares amb la número 1 del rànquing mundial, Holanda, per acabar la competició davant Bèlgica el dimecres 9. En competició masculina, les seleccions convidades són Holanda, Alemanya i Anglaterra.