73 persones reforcen el servei de neteja i recollida de residus per Nadal

L’empresa municipal Eco-Equip ha reforçat la plantilla amb 73 persones per respondre a les necessitats de neteja i recollida de residus durant la campanya nadalenca.

Aquestes incorporacions permeten substituir el personal que gaudeixi de dies festius durant aquest període i, al mateix temps, comptar amb recursos per fer els reforços del servei en moments puntuals, des d’ara i fins passat Reis.

Un pla específic preveu tant el manteniment de les freqüències de recollida habituals com l’increment del servei en moments concrets i per a fraccions concretes. És el cas del cartró, la recollida porta a porta dels comerços, la fracció de resta i la d’orgànica i el vidre.

Les festes nadalenques són setmanes en què es dispara el consum d’energia i la generació de residus respecte a la resta de l’any. Segons l’Agència de Residus de Catalunya l’increment és d’un 3%.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Terrassa demana a la ciutadania que estigui conscienciada sobre el reciclatge, el consum responsable, l’aprofitament alimentari i la mobilitat sostenible.