CN Terrassa i CN Barcelona es juguen el lideratge del seu grup

El lideratge del grup “A” de la Divisió d’Honor Masculina de waterpolo està en joc aquest dimecres (20.00h). CN Terrassa i CN Barcelona, empatats a 21 punts amb set victòries en set partits, s’enfrontaran a l’Àrea Olímpica en partit ajornat de la cinquena jornada.

El matx s’ha hagut d’aplaçar dos cops, el primer pels casos de Covid-19 en el quadre cenebista i posteriorment per la mort del porter barceloní Martí Estela en accident de trànsit. El tècnic local, Dídac Cobacho, recupera per aquest partit Óscar Carrillo, que va ser baixa a Madrid davant el Real Canoe. Per protocol Covid, el duel es jugarà a porta tancada.

Cobacho assenyala que “portem els mateixos números en lliga, ambdós equips hem disputat competició europea. Duem trajectòries semblants enguany, fins i tot, diria que l’estructura de les plantilles té similituds”. En aquest context d’igualtat, l’entrenador terrassenc considera que els detalls decidiran. “Crec que l’ordre defensiu serà el factor cabdal. L’equip que pugui aturar el potencial ofensiu del rival tindrà moltes opcions d’endur-se el triomf”.