A favor de destinar el 6% del PIB a educació i en contra de les guerres

L’Ajuntament de Terrassa s’ha adherit a la Iniciativa Legislativa Popular promoguda per Comissions Obreres que demana incrementar la inversió en educació fins al 6% del PIB català. Actualment és del 3,82%, segons el sindicat, per sota de la mitjana espanyola. L’objectiu és entregar les 50.000 signatures al Parlament de Catalunya el 7 de novembre.

Tots els partits polítics hi estan a favor en termes generals però ERC i Vox han demanat votar per separat els acords per expressar alguns matisos. Esquerra perquè volia que aquesta inversió fos compartida per totes les administracions. Vox perquè no estan d’acord amb la immersió lingüística ni amb la coeducació.

La segona proposta de participació ciutadana també s’ha aprovat. En aquest cas per unanimitat. És la presentada per l’Associació Veu Pròpia, de la plataforma Aturem les Guerres. Demana la participació i el suport a la manifestació unitària per la Pau prevista pel proper 11 de novembre al migdia a Terrassa.

Propostes Ciutadanes 2 4 Propostes Ciutadanes 2 3 Propostes Ciutadanes 2 Ilp Pel 6% Propostes Participació Ciutadana 2 Ilp Pel 6% Propostes Participació Ciutadana