A les jornades “Cap a la Reforma Horària” es conclou introduir petits canvis en els horaris

Es tanca el cicle de xerrades i participació “Cap a la Reforma Horària” amb la convicció de que un canvi en els actuals horaris és possible, tot i que no sigui un projecte fàcil. Una de les principals conclusions de les jornades és que tothom pot fer aportacions en la millora horària i que amb petits canvis es pot arribar a uns horaris més adaptats a les noves necessitats.

Han estat set sessions participatives dividides per sectors com el comercial, l’ensenyament, el transport públic, el laboral o el sanitari, amb l’esperança de que els canvis milloraran la qualitat de vida i la salut dels ciutadans. En un acte a la Nova Jazz Cava davant representants de diverses entitats socials i presidida per la Consellera de Presidència, Neus Munté, la regidora d’Usos dels Temps, Meritxell Lluís, ha fet una valoració positiva de les jornades.

Terrassa ha estat una de les ciutats pioneres en implicar-se en la difusió i promoció de la Reforma Horària, un projecte que preveu adaptar els horaris dels ciutadans a unes necessitats més actuals i naturals. Amb el principal objectiu de guanyar en qualitat de vida i millorar el benestar qüotidià dels ciutadans. En l’acte, la Consellera ha rebut un rellotge amb unes inscripcions de canvis qüotidians que es poden fer per millorar en l’eficàcia horària.