A partir d’ara el Pont del Cementiri Vell és de sentit únic en direcció al centre de la ciutat

Aquest dimecres han començat els treballs de reordenació de la circulació al Pont del Cementiri Vell, deixant-lo de sentit únic en direcció al centre de la ciutat. Alhora també es canviarà el sentit de circulació del carrer del Cementiri Vell. La mesura respon a la necessitat de facilitar la sortida de vehicles en direcció a la carretera de Montcada.

Com a itinerari alternatiu per accedir a aquesta zona de cementiri vell des del centre caldrà continuar circulant pel carrer Topete fins arribar a Doctor Robert i girar a la dreta cap a l’Avinguda Jacquard.

Aprofitant aquest canvi, es realitzaran uns treballs de millora al Pont del Cementiri Vell, concretament, es crearan dos espais de vianants en calçada  per tal d’afavorir i millorar l’accessibilitat a les escoles. A més, la mesura respon a la voluntat d’afavorir la mobilitat a peu. I és que aquesta actuació es veurà complementada amb la creació de dos passadissos de vianants als carrers de Sant Quirze i de Serrano.

Les actuacions s’emmarquen dins d’un estudi que han estat elaborant tècnics de l’ajuntament durant els darrers mesos,on s’inclouen mesures per introduir canvis en la mobilitat. Totes aquestes iniciatives volen introduir-se en el futur àmbit delimitat com a Zona de Baixes Emissions.  Aquest informe inclou actuacions com la delimitació de nous carrers per a vianants, canvis de sentit, mesures d’accessibilitat per als vianants i millors condicions de circulació per a les bicicletes.

I no deixen el tema de la mobilitat perquè aquest dimecres des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda s’ha fet un tall de circulació al carrer de Sant Francesc i carrer de la Rutlla per inspeccions en el clavegueram.