A presó dos joves com a presumptes autors de tres robatoris amb violència a gent gran

El 6 i 8 d’agost agents del Grup de Delinqüència Urbana i de la Unitat d’Investigació de Terrassa van detenir dos joves, 18 anys i nacionalitat marroquina com a presumptes autors de 3 robatoris amb violència a Terrassa.

Els arrestats havien comès tres estrebades de cadenetes d’or del coll a persones grans. Gràcies a la descripció facilitada per les víctimes i testimonis dels fets els agents, que estaven realitzant, el 6 d’agost, un dispositiu per tractar de prevenir aquests il·lícits, van localitzar un dels presumptes autors i el van detenir. Els investigadors van aconseguir identificar un segon autor de les estrebades i posteriorment el 8 d’agost, el van detenir també a la ciutat.

Els investigadors van realitzar gestions amb botigues de compravenda d’or i es van recuperar joies sostretes, que s’està treballant per retornar-les als legítims propietaris.

Els investigadors van aconseguir acreditar que els arrestats treballaven en equip per tal de sostreure joies a persones grans i que posteriorment als robatoris, un d’ells vendria les joies a botigues de compra venda d’or.

Els joves, amb 10 antecedents anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Es dona la circumstància que dues setmanes abans, concretament el 19 de juliol, els mateixos dos joves havien estat detinguts coma a presumptes autors d’un robatori amb violència, de les mateixes característiques, a una persona d’edat avançada a Terrassa.

La víctima havia estat ingressada per les lesions ocasionades en caure al terra i inclús, els joves havien arribat a agredir una persona que intentava impedir el fet.