A presó un home després de robar amb violència a tres comerços de Terrassa

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van detenir, el 19 desembre, un home de 30 anys, nacionalitat marroquina i veí de Terrassa, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb violència i intimidació. En tots els casos, l’home va actuar amb molta violència, amenaçava les víctimes amb una arma blanca o les colpejava.

El primer fet va succeir el 6 de desembre pels volts de les 05.30h quan la víctima es dirigia a treballar. Quan caminava a l’alçada del carrer Galileu, l’home se li va apropar i la va agafar pel coll. Quan va intentar desfer-se’n, l’agressor li va fer un cop de puny. Tot seguit, s’hi va apropar un altre jove i la víctima, atemorida, va acabar llençant el mòbil a terra i va aprofitar la distracció per escapar.

Uns dies després, el 15 de desembre prop de les 09:45 h, l’home va accedir a un establiment de la mateixa zona. Quan va anar a pagar, va treure un ganivet que portava amagat i va amenaçar la treballadora per tal que li entregués els diners de la caixa. El lladre es va endur uns 70 euros.

Finalment, el 16 de desembre a les 20.30 h, van robar en un establiment del carrer Faraday. L’home va entrar a la botiga i es va apropar a la caixa, amenaçant la treballadora amb un ganivet. Aquesta li va entregar 450 euros i l’home també li va sostreure el mòbil de les mans.

La descripció de l’autor dels diferents robatoris facilitada als agents  coincidia en tots els casos. Els investigadors van fer una recerca de l’home per la ciutat i, finalment, el van trobar el diumenge a la nit a la carretera de Martorell. El presumpte agressor va ser detingut pels tres robatoris violents.

L’arrestat va passar dimarts 21 a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa que va decretar el seu ingrés a presó.