Robatori Pistola Comerços 2

A presó un home per robar amb una pistola en cinc comerços

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el 27 de desembre, un home de 48 anys com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació. En tots els casos, l’home, que anava tapat amb mascareta i una gorra esportiva, amenaçava les víctimes amb una arma de foc i en una ocasió amb un ganivet de grans dimensions.

El primer fet va succeir el 24 de juliol pels volts de les 21.00 h en una benzinera de Terrassa. Un home es va aproximar a la caixa registradora i va mostrar un ganivet de grans dimensions a la treballadora exigint-li els diners. El lladre es va endur 233 euros.

Uns mesos després, el 14 de desembre prop de les 20.55 h, un home va accedir a la mateixa benzinera de l’avinguda Vallès i va amenaçar amb una arma de foc la treballadora per tal que li entregués els diners de la caixa. El lladre, que es va endur 289 euros.

Al cap de quatre dies, el 18 de desembre, en una altra benzinera del carrer Colom, va cometre un robatori amb les mateixes característiques, en aquest cas es va endur 350 euros.

Finalment, el 21 i 23 de desembre entre les 16.00 i les 16.30 h, va robar en dos establiments de menjar, un al carrer Historiador Cardús i l’altre del carrer Salmerón. En els dos casos quan es va apropar a la caixa va amenaçar els treballadors amb una arma de foc en el moment de pagar. Es va endur els diners de la caixa registradora, un botí aproximat de 2.000 euros. Entre tots els robatoris es va endur més de 2.800 euros.

Els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa van poder identificar a l’home gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat dels diferents establiments i en tots els casos tant la descripció de l’autor com el modus operandi coincidien.

L’home va ser detingut pels cinc robatoris violents el dia 27 de desembre.  L’endemà es va fer una entrada i escorcoll del domicili que va permetre localitzar l’arma de foc i les peces de roba que va utilitzar en tots els fets.

L’arrestat va passar dimecres a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa que va decretar el seu ingrés a presó.

Robatori Pistola Comerços 2 Robatori Pistola Comerços 3