A presó un veí de Terrassa que enviava la ubicació del seu cotxe als clients per vendre’ls droga

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Terrassa van detenir el 18 de juny un home 40 anys, nacionalitat dominicana i veí de Terrassa per un delicte contra la salut pública en la seva vessant del tràfic de drogues.

Els fets es van produir poc després de les 19:15 hores del 18 de juny, al barri de Can Boada, quan una patrulla de paisà va veure un home, repenjat en un cotxe i que tenia una actitud nerviosa i vigilant. Els agents van observar-lo una estona i van poder comprovar que diferents persones entraven al vehicle estacionat i en sortien de seguida.

Davant d’aquests fets els agents es van apropar al vehicle en el moment just en què acabava d’entrar una dona acompanyada del sospitós. La dona va explicar als agents que havia contactat amb l’home per comprar droga i aquest li havia enviat la seva ubicació.

Els mossos van identificar i escorcollar l’home que portava dos mòbils que no paraven de sonar. A més, a l’interior del vehicle, entre els dos seients del davant, hi havia una motxilla amb 106 embolcalls de cocaïna, d’un pes total de 86 grams i 1.400 euros.

Els agents van detenir l’home per un delicte de tràfic de drogues. El detingut, va passar a disposició judicial el 20 de juny davant el jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa que va decretar el seu ingrés a presó.