A punt el dispositiu especial per a la Diada de Tots Sants al Complex Funerari Municipal

Com és tradició, l’1 de novembre i els dies previs, el Cementiri Municipal rep desenes de milers de visitants. Per aquest motiu, l’Ajuntament amplia i reforça els seus serveis amb un dispositiu especial.Així Funerària ha previst una sèrie de mesures per a facilitar l’accés al recinte i oferir la millor atenció possible a totes les persones que s’acosten al complex funerari. Aquest dispositiu es concreta, amb les següents disposicions :  

  • Autobús especial gratuït al cementiri el dia de Tots Sants l’1 de novembre de 9 a 18 h. 
  • Ampliació d’aparcament.  
  • Accessos per a vianants
  • Venda de flors i complements. 
  • Vehicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat. L’horari del servei és de 9 a 18 h.  
  • Recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda: aquest és un servei gratuït que es presta l’1 de novembre de 9 a 18 h a les persones que l’hagin demanat prèviament. Per fer la reserva cal trucar al 900268268 fins dimecres 30.
  •   Neteja i ornamentació de sepultures (servei amb reserva prèvia.

A banda del dispositiu per ampliar el servei, Funerària de Terrassa ha organitzat diferents activitats al voltant de la Diada de Tots Sants. Destaquen  l’Exposició “Dones al jardí de la memòria, l’acompanyament musical,  i el record dels difunts amb dos actes especials. A les 12 h, hi ha programat l’acte d’oració per al procés espiritual de les ànimes que organitza la Comunitat Bahá’í. A les 16.30 h, tindrà lloc la tradicional celebració eucarística en sufragi de les persones difuntes. 

Es pot consultar la informació detallada sobre el programa d’activitats i serveis especials al web de Funerària .